کتابخانه های دانشگاهی به عنوان مراکز مهم اطلاع رسانی با گردآوری و انتقال اطلاعات علمی، کانون تأمین منابع روزآمد تحقیقی برای استادان، محققان و دانشجویان است، این مهم زمانی تحقق خواهد یافت که کتابخانۀ دانشگاهی بتواند از لحاظ کمّی و کیفی جوابگوی نیازهای مراجعان باشد. بنابراین کتابخانه دانشگاهی باید مجموعه ای متوازن و سازمان یافته در رشته های مربوط و هماهنگ با اهداف و برنامه های دانشگاه فراهم آورد. این مجموعه باید حاوی تازه ترین اطلاعات و مدارک موجود در اشکال مختلف چاپی و غیرچاپی باشد.
در سالهای گذشته به دلایل مختلف از جمله عدم برگزاری منظم نمایشگاه کتاب تهران و کمبود منابع مالی موفق به خرید کتب چاپی برای کتابخانه های دانشگاه نشدیم. با توجه به اتمام دوران کرونا و حضور مجدد دانشجویان در دانشگاه، نبود منابع روز آمد به یکی از جدی ترین چالشهای کتابخانه مرکزی و کتابخانه های دانشکده ای تبدیل شد و نیاز به خرید منابع جدید به شدت مورد درخواست دانشجویان و اساتید دانشگاه بوده است.
با مساعدت و همراهی ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم پژوهشی امسال 10 میلیارد ریال جهت خرید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اختصاص پیدا کرد. با هماهنگی و همراهی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی مبلغ 2 میلیارد و 500 میلیون ریال نیز در قالب بن خرید کتاب به مبلغ مذکور اضافه شد. با برگزاری جلسات منظم و ارتباط با معاونین پژوهشی و مسولین کتابخانه دانشکده ها تلاش شد نهایت دقت در انتخاب منابع اطلاعاتی مورد نیاز گروههای آموزشی صورت پذیرد. در نهایت مجموعا 4177 عنوان کتاب در 6675 نسخه کتاب خریداری شده است.
از آنجایی که در چهار سال گذشته موفق به خرید کتب جدید نشده بودیم، خرید امسال گامی موثر در پاسخگویی به نیازهای اطلاعاتی دانشجویان و اساتید است. اما کماکان نیاز به خرید منابع جدید در کتابخانه های دانشگاه به شدت احساس می شود که امیدوارم با نگاه مثبتی که نسبت به کتابخانه های دانشگاه در مسولین دانشگاه وجود دارد، بتوانیم در امسال مجدد خرید کتاب را داشته باشیم.